Sfeerbeeld Haven 3

Burg A van Walsumlaan 195

3135 WG Vlaardingen Kaart minimarker  ·  Street View streetviewguy Optie Verkocht onder voorbehoud € 240.000 k.k.
Meer informatie neem contact op met de makelaar

Omschrijving

Op een mooie locatie aan de Burgemeester A. van Walsumlaan ligt dit aantrekkelijke 4 kamer appartement voorzien van o.a. een ruime woonkamer, nette keuken en heerlijk zonnig balkon. De woning is gelegen op de tweede etage met zowel aan voor als achterzijde uitzicht over het groen. Op de begane grond vindt u uw eigen (fietsen) berging.

 

Het keurig onderhouden appartementencomplex is voorzien van een lift en een actieve Vereniging van Eigenaren. Qua locatie gunstig gelegen in de wijk Babberspolder, nabij winkelcentrum ‘Van Hogendorpkwartier’, sportparken, scholen en uitvalswegen (A4/A20). Er is ruime parkeergelegenheid rondom het complex en om de hoek ligt een leuke speeltuin voor kinderen. 


Kenmerken

Type Galerijwoning met lift 2e etage
Aantal kamers 4
Oppervlakte totaal 88 m2

Kenmerken

Type Galerijwoning met lift 2e etage
Bouwjaar 1970
Energielabel
Aantal kamers 4
Oppervlakte
  • Totaal: 88 m2
Vraagprijs € 240.000 k.k.

Vlaardinger Ambacht

Vlaardinger Ambacht ligt in de oksel van de snelwegen A20 en de A4 en grenst aan het centrum van Vlaardingen. Veel historische aspecten zijn in dit gebied bewaard gebleven, in het bijzonder in het gebied rondom het Emaus. De vele groenvoorzieningen en het gezellige winkelcentrum aan de Van Hogendorplaan zorgen voor een leuke woonomgeving. De komende jaren speelt de stedelijke vernieuwing in Babberspolder-Oost een grote rol. Woningen die niet meer voldoen aan de eisen van deze tijd worden vervangen door een gevarieerd woningaanbod in zowel de huur- als koopsector. Ook de openbare ruimte ondergaat een ware metamorfose.

Wilt u meer informatie?

Voor meer informatie of inschrijving kunt u contact opnemen met:

Borgdorff Makelaars
Bezoekadres:
Korte Hoogstraat 1
3131 BH  VLAARDINGEN

Telefoonnummer: (010) 445 31 44

E-mail: vlaardingen@borgdorff.nl
Website: http://www.borgdorff.nl/