Sfeerbeeld Haven 3

Johan de Wittstraat 109

3135 RH Vlaardingen Kaart minimarker  ·  Street View streetviewguy € 539.500 k.k.
Meer informatie neem contact op met de makelaar

Omschrijving

Zeldzaam ruime 5-kamer maisonnette woning op de begane grond en eerste verdieping met een woonoppervlakte van maar liefst meer dan 190 m2 in het wooncomplex Rietsingel 2. Dit complex ligt aan de rand van park 't Nieuwelant, zodat je zo het park kunt inlopen. De levendige woonomgeving is vanaf 2008 gerealiseerd met het winkelcentrum van Hogendorpkwartier om de hoek. Scholen zijn dichtbij en voor kinderen is er ook "het speeleiland". De locatie is zowel met de auto als openbaar vervoer goed bereikbaar. Vlakbij opritten naar de snelwegen A4 en A20 en metro-/busstation Vlaardingen Oost.     

De woning heeft een woonkamer met open keuken van ruim 70 m2, een tuin/terras op de begane grond, 4 riante slaapkamers, een eigen parkeerplaats in de parkeergarage en een berging op de begane grond. 

INDELING:

Begane grond:

Entree, royale hal met trapopgang naar 1e verdieping, meterkast, inpandige berging van 2,3 m2 en diepe trapkast.   Gedeeltelijk betegeld toilet met fontein.

Zeer ruimtelijke opgezette woonkamer met open keuken in L-vorm van ruim 70 m2 met deur aan voorzijde en vanuit de keuken toegang tot de betegelde tuin/het terras van ongeveer 28 m2 op het noord-westen. Het keukenblok is voorzien van een wandblok en een los (verplaatsbaar) gedeelte. De volgende apparatuur is aanwezig: 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak, oven en vaatwasser. 

1e verdieping:

Ruime overloop/gang met vaste kast en voldoende ruime om bijvoorbeeld een werkplek te creëren. Slaapkamer 1 van bijna 11 m2 aan de entreezijde van de woning. Slaapkamer 2 aan achterzijde van ruim 17 m2. Slaapkamer 3 en 4 liggen aan de voorzijde van het complex en zijn respectievelijk bijna 16 en bijna 12 m2 groot. Gedeeltelijk betegelde badkamer van bijna 8 m2 met toilet, douche en wastafel. Op deze verdieping zijn ook nog een aparte wasruimte, een berging van ruim2 m2 en een grote vaste kaste met opstelling CV-combiketel en unit mechanische ventilatie aanwezig.

De woning beschikt over een eigen parkeerplaats in de parkeergarage en een berging op de begane grond van het complex van ca. 5 m2.

Bijzonderheden:

- Actieve Vereniging van Eigenaren met een bijdrage van € 163,71 per maand;

- Volledig geïsoleerd, energielabel A;

- Geheel voorzien van aluminium kozijnen met HR++ beglazing;

- Eigen grond;

- Elektrische installatie bestaande uit 7 groepen, 2 aardlekschakelaars en hoofdschakelaar.

De notariskeuze is, voor wat betreft de akte van levering, een wezenlijk onderdeel van deze overeenkomst en derhalve aan verkoper voorbehouden. De door verkoper gekozen notaris is: van Gastel Notarissen.


Kenmerken

Type Galerijwoning met lift begane grond
Aantal kamers 5
Oppervlakte totaal 190 m2

Kenmerken

Type Galerijwoning met lift begane grond
Bouwjaar 2009
Energielabel
Aantal kamers 5
Oppervlakte
  • Totaal: 190 m2
Vraagprijs € 539.500 k.k.

Vlaardinger Ambacht

Vlaardinger Ambacht ligt in de oksel van de snelwegen A20 en de A4 en grenst aan het centrum van Vlaardingen. Veel historische aspecten zijn in dit gebied bewaard gebleven, in het bijzonder in het gebied rondom het Emaus. De vele groenvoorzieningen en het gezellige winkelcentrum aan de Van Hogendorplaan zorgen voor een leuke woonomgeving. De komende jaren speelt de stedelijke vernieuwing in Babberspolder-Oost een grote rol. Woningen die niet meer voldoen aan de eisen van deze tijd worden vervangen door een gevarieerd woningaanbod in zowel de huur- als koopsector. Ook de openbare ruimte ondergaat een ware metamorfose.

Wilt u meer informatie?

Voor meer informatie of inschrijving kunt u contact opnemen met:

Van Driel Makelaardij
Bezoekadres:
Westhavenkade 44
3131 AE  VLAARDINGEN

Telefoonnummer: (010) 232 88 99

E-mail: info@vandrielmakelaardij.nl
Website: http://vandrielmakelaardij.nl