Sfeerbeeld Haven 3

Johan de Wittstraat 131

3135 RH Vlaardingen Kaart minimarker  ·  Street View streetviewguy € 300.000 k.k.
Meer informatie neem contact op met de makelaar

Omschrijving

Ruim 3-kamer appartement op de tweede verdieping van het wooncomplex Rietsingel 2, gelegen aan de rand van het park ’t Nieuwelant. Het appartement wordt verkocht inclusief een eigen parkeerplaats in de parkeergarage en met een aparte berging op de begane grond. Aan de galerijzijde van de woning heeft de eigenaar van dit appartement het gebruiksrecht op een deel van de galerij als extra buitenruimte, gelegen op het zuiden. Het appartementencomplex is voorzien van een lift. In de directe omgeving van de woning ligt het complete winkelcentrum Van Hogendorp-kwartier. Ook ten opzichte van openbaar vervoer en uitvalswegen is de ligging van deze woning zeer centraal. Let op: vaste koopsom!

INDELING:

Begane grond:

Afgesloten entree met bellentableau en brievenbussen. De afgesloten entreehal biedt toegang tot de parkeergarage, bergingen, het trappenhuis en de lift.

2e verdieping:

Entree van de woning, hal met videofoon en meterkast. Tevens in de hal een bergkast met de CV-combiketel en de mechanische ventilatie-unit en een andere bergkast met de wasmachineaansluiting.

De badkamer van ca. 6 m2 heeft een antraciet vloertegel en witte wandtegel en is uitgevoerd met een douchecabine en wastafel. De separate toiletruimte is betegeld in dezelfde kleurstelling en voorzien van fonteintje.

Ruime woonkamer met open keuken van totaal bijna 43 m2. De woonkamer bestaat uit een zitkamer van ca. 24,5 m2 en een eetkamer van ca. 11,5 m2. In met midden tussen de zit- en eetkamer ligt de keuken met neutraal licht keukenblok en voorzien van de volgende apparatuur: koelkast met vriesvak, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser. Vanuit de zitkamer bereikt u zowel het balkon van ca. 5,5 m2 als de hoofdslaapkamer. Deze uiterst riante slaapkamer heeft een oppervlakte van ruim 17,5 m2. De tweede slaapkamer ligt aan de galerijzijde. Deze slaapkamer is bijna 10,5 m2 groot en heeft een grote bergkast. Het balkon van deze prettige woning ligt op het noorden. Berging van ca. 6 m2 op de begane grond en eigen parkeerplaats in de parkeergarage.

Overige:

Bouwjaar 2009. Volledig geïsoleerd en volledig dubbel glas. Actieve Vereniging van Eigenaren, met een bijdrage van € 130,44 per maand. Meterkast met 7 groepen, dubbele aardlekschakelaar en hoofdschakelaar. Woonoppervlak 95 m2. Gelegen op eigen grond. Oplevering is per direct mogelijk.


Kenmerken

Type Galerijwoning met lift 2e etage
Aantal kamers 3
Oppervlakte totaal 95 m2

Kenmerken

Type Galerijwoning met lift 2e etage
Bouwjaar 2009
Energielabel
Aantal kamers 3
Oppervlakte
  • Totaal: 95 m2
Koopsom € 300.000 k.k.

Vlaardinger Ambacht

Vlaardinger Ambacht ligt in de oksel van de snelwegen A20 en de A4 en grenst aan het centrum van Vlaardingen. Veel historische aspecten zijn in dit gebied bewaard gebleven, in het bijzonder in het gebied rondom het Emaus. De vele groenvoorzieningen en het gezellige winkelcentrum aan de Van Hogendorplaan zorgen voor een leuke woonomgeving. De komende jaren speelt de stedelijke vernieuwing in Babberspolder-Oost een grote rol. Woningen die niet meer voldoen aan de eisen van deze tijd worden vervangen door een gevarieerd woningaanbod in zowel de huur- als koopsector. Ook de openbare ruimte ondergaat een ware metamorfose.

Wilt u meer informatie?

Voor meer informatie of inschrijving kunt u contact opnemen met:

Van Driel Makelaardij
Bezoekadres:
Westhavenkade 44
3131 AE  VLAARDINGEN

Telefoonnummer: (010) 232 88 99

E-mail: info@vandrielmakelaardij.nl
Website: http://vandrielmakelaardij.nl